Item divider niet geregistreerd of heeft geen view.php bestand.

Bezoekadres
Marsweg 89a, 7202 AT, Zutphen

Postadres
Anjerlaan 10, 7231 HL, Warnsveld

Telefoon0575 - 46 91 03
Emaillennart@emru.nl

Professionals

Professionals

Ben jij een gedreven professional op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de wereld van ingenieursadvies? Bij EMRU geloven we in het aantrekken van talentvolle personen die onze passie voor een toekomstbestendige leefomgeving en kwaliteit delen. Als kleinschalig ingenieursadviesbureau bieden we een inspirerende werkomgeving waarin jouw expertise en creativiteit volop de ruimte krijgen.

Wij zijn voortdurend op zoek naar talentvolle en gemotiveerde mensen die ons team willen versterken. Of je nu een ervaren professional bent of aan het begin van je carrière staat, bij EMRU hebben we mogelijkheden voor iedereen die graag een verschil wil maken in de ruimtelijke ordening.

Bij EMRU werken we aan uiteenlopende projecten in diverse sectoren, zoals infrastructuur, ruimtelijke ordening en waterbeheer. Je krijgt de kans om betrokken te zijn bij uitdagende projecten vanaf de eerste fase tot aan de oplevering, waarbij je samenwerkt met multidisciplinaire teams en meewerkt aan innovatieve oplossingen.

Wat kun jij verwachten als je deel uitmaakt van ons team? Een stimulerende en dynamische werkomgeving waarin persoonlijke groei en ontwikkeling centraal staan. Bij EMRU investeren we graag in onze medewerkers en bieden we mogelijkheden voor training en opleiding, zodat jij je vaardigheden verder kunt ontwikkelen en je ambities kunt realiseren.

Als je gelooft dat je de vaardigheden, het enthousiasme en de drive hebt om een waardevolle bijdrage te leveren aan ons team, nodigen we je van harte uit om een open sollicitatie te sturen. We kijken ernaar uit om jouw cv en motivatiebrief te ontvangen, waarin je ons in een persoonlijk gesprek kunt laten zien waarom jij de perfecte aanvulling bent op ons team.

Samen streven we naar impact en innovatie in alles wat we doen. Sluit je aan bij EMRU en maak deel uit van een gepassioneerd team dat impact maakt op de wereld. Neem vandaag nog contact met ons op door te mailen naar Rosanne@emru.nl en ontdek welke mogelijkheden er voor jou zijn binnen EMRU. We kijken uit naar jouw sollicitatie!