Item divider niet geregistreerd of heeft geen view.php bestand.

Bezoekadres
Marsweg 89a, 7202 AT, Zutphen

Postadres
Anjerlaan 10, 7231 HL, Warnsveld

Telefoon0575 - 46 91 03
Emaillennart@emru.nl

Missie & Visie

Missie

Bij EMRU streven we ernaar om hoogwaardig ingenieursadvies te zijn met een persoonlijke en klantgerichte aanpak. Onze missie is om op maat gemaakte oplossingen te bieden aan onze klanten, waarbij we streven naar technische excellentie, innovatie en duurzaamheid. We willen een betrouwbare en vertrouwde partner zijn voor onze opdrachtgevers, waarbij we hen ondersteunen bij het realiseren van succesvolle projecten en het behalen van hun doelen.

Visie

Bij EMRU streven we ernaar om een erkend en gewaardeerd kleinschalig ingenieursadviesbureau te zijn, dat bekend staat om zijn expertise en uitstekende dienstverlening. Onze visie is om te groeien als een betrouwbare en toonaangevende speler in de ingenieursadviesbranche, zowel regionaal als nationaal. We willen een omgeving creëren waarin onze medewerkers worden gestimuleerd om hun volledige potentieel te benutten, hun vaardigheden voortdurend te ontwikkelen en te streven naar technische uitmuntendheid. Door voortdurend te innoveren en gebruik te maken van geavanceerde technologieën, streven we ernaar om de verwachtingen van onze opdrachtgevers te overtreffen en duurzame oplossingen te bieden die een positieve impact hebben op de samenleving en het milieu.

Daadkrachtig, Resultaatgericht, Oplossingsgericht en Humor

Dat zijn de kernwaarden die EMRU typeren. Wij zijn een no nonsens ingenieursadviesbureau en onze experts staan in verbinding met de omgeving. Natuurlijk handelen alle adviseurs vanuit hun jarenlange ervaring en kennis maar zij kennen ook de flexibiliteit om met een frisse blik naar een uitdaging te kijken en hier op te anticiperen. Het is belangrijk om met de continue verandering binnen het domein te kunnen meebewegen en een gedegen rol te kunnen spelen binnen veranderingsprocessen, projecten of beleidsvorming en implementatie. Kortdaad en innovatief handelen zit in ons DNA. Daar zijn we trots op, net als op onze projecten en partners.